Jump to content


What Tracks For Thundercars


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 n1ascar

n1ascar

    John Surtees

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 39 posts

Posted Feb 21 2012 - 09:41 PM

Hello
with all the track out there for GPL. Are there certain Track for Thundercars? I thought i read a post some where where the ini. had been changed to make the cars race better for certain tracks.
thanks
Kris

#2 GrandPrixYannick

GrandPrixYannick

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 816 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Interests:Check out my channel for some nice GPL content :)
  • Sim interest:GPL

Posted Mar 31 2012 - 04:10 AM

I believe not, sorry. It actually is a mod with it's own season.ini

#3 ACHIM KRAFT

ACHIM KRAFT

    Denny Hulme

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 642 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:Grand Prix Legends (some mods only)
    MODS:1965/1969EXTRA/TC-2/1965-Night
  • Sim interest:GPL

Posted Mar 31 2012 - 06:06 AM

Hi Kris !


A point to begin with the ThunderCars can be the "TCseason.ini" i construct with GEM-Season-Manager with some Tracks for a TC-Rank. You can dl and test my file. Copy it in your GPL/season-folder and direct GEM to use this file for TC with your player.

But, for GPL we have more then enough tracks to drive with TC. Make your own ini-file with tracks you like.

Have fun.

Greetings

Achim

P.S.: I add the "TCseason.ini" and a small readme-file (*.txt) with the benchmarktimes for this tracks.

Attached Files



#4 oppolo

oppolo

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 243 posts
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 14 2012 - 11:18 AM

has someone tried at silverstone? with AI in gem at 1.3 I take 15 sec from the pole  :o

has someone made some trackTC.ini?

#5 MECH

MECH

    Double poly killer

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,408 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here ->
  • Interests:My Girlfriend
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 14 2012 - 01:42 PM

View Postoppolo, on Apr 14 2012 - 11:18 AM, said:

has someone tried at silverstone? with AI in gem at 1.3 I take 15 sec from the pole  :o

has someone made some trackTC.ini?
It wouldn't take much time to figure out what speed modifier you need to get them in the right timezone compared to you.
I normally in or decrease with .1 and fast forward to see the ai speeds and adjust on the outcome ;-)

Edited by MECH, Apr 14 2012 - 01:43 PM.
tablets don't type very well with the bloody swipe on


#6 oppolo

oppolo

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 243 posts
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 14 2012 - 03:04 PM

View PostMECH, on Apr 14 2012 - 01:42 PM, said:

It wouldn't take much time to figure out what speed modifier you need to get them in the right timezone compared to you.
I normally in or decrease with .1 and fast forward to see the ai speeds and adjust on the outcome ;-)

yes but in this case it's strange, with others mod, 1.05 Ai in GEM is enought to be in the middle, here it seems that times of AI don't change even with AI in GEM at 2, the max, there are always 15 sec between me and the pole

#7 MECH

MECH

    Double poly killer

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,408 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here ->
  • Interests:My Girlfriend
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 15 2012 - 05:28 AM

View Postoppolo, on Apr 14 2012 - 03:04 PM, said:

View PostMECH, on Apr 14 2012 - 01:42 PM, said:

It wouldn't take much time to figure out what speed modifier you need to get them in the right timezone compared to you.
I normally in or decrease with .1 and fast forward to see the ai speeds and adjust on the outcome ;-)

yes but in this case it's strange, with others mod, 1.05 Ai in GEM is enought to be in the middle, here it seems that times of AI don't change even with AI in GEM at 2, the max, there are always 15 sec between me and the pole

Must be something in the files that stops the parameter speeding them up :think:
Check for preGem files and be sure to have default values in ini's deleted.
Also check the player.sts is not set to read only.

#8 oppolo

oppolo

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 243 posts
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 15 2012 - 03:48 PM

there is something strange, all appear ok, anyway I solved doing a new trackTC.ini with dlong_speed_adj_coeff = 0.87500 and a new drvcTC.ini (there was too much difference between the pole and the last)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links