Jump to content


Gpl 66 Mod


  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#1 paul skingley

paul skingley

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 408 posts
  • Gender:Male
  • Sim interest:GPL

Posted Feb 27 2010 - 01:22 PM

Can be found here
http://1966gpl.speedgeezers.net/

After installation is successful you should install the new 66 Patch
http://srmz.net/inde...?showtopic=3878


paul

#2 miklkit

miklkit

    airhead

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,137 posts
  • Gender:Male
  • Location:left coast, U.S.A.
  • Interests:GPL
  • Sim interest:GPL

Posted Feb 27 2010 - 02:57 PM

Thank you Paul.   :thumbup:

#3 Arturo Pereira

Arturo Pereira

    Denny Hulme

  • Moderator
  • 735 posts
  • Gender:Male
  • Location:Buenos Aires, Argentina
  • Sim interest:GPL

Posted Jul 23 2010 - 08:56 PM

The link to the 66mod is not working !!!!

AP


#4 ginetto

ginetto

    GPL track editor

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,881 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lombardia, Italia
  • Interests:Mountain
  • Sim interest:GPL

Posted Jul 24 2010 - 09:55 AM

GPL 66 Complete ver. 1.1

Edited by Ginetto, Jul 24 2010 - 09:56 AM.

Done these tracks
Working on Road America, Nassau, Paramount Ranch +others


#5 Arturo Pereira

Arturo Pereira

    Denny Hulme

  • Moderator
  • 735 posts
  • Gender:Male
  • Location:Buenos Aires, Argentina
  • Sim interest:GPL

Posted Jul 24 2010 - 10:49 AM

View PostGinetto, on Jul 24 2010 - 09:55 AM, said:


Thank you Ginetto !!!!! :)

AP


#6 Remy

Remy

    Retired

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 411 posts
  • Gender:Not Telling
  • Interests:Motorsports, Simracing
  • Sim interest:GPL and P&G

Posted Aug 31 2010 - 05:14 AM

Those who ever tried the Ligier Cooper version prolly noticed that rag I added on left side of the dash (he needed it to clean his helmet visor as he drove mostly at the back of the pack  :lol: )

Here's a little thing I kept for my own :

Attached Files



#7 Paddy the Irishman

Paddy the Irishman

    Paddy the Irishman

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 641 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bexhill on Sea, E. Sussex, England
  • Interests:GPL; Model Cars; Photography.
  • Sim interest:GPL

Posted Aug 31 2010 - 09:41 AM

View PostRemy, on Aug 31 2010 - 05:14 AM, said:

Those who ever tried the Ligier Cooper version prolly noticed that rag I added on left side of the dash (he needed it to clean his helmet visor as he drove mostly at the back of the pack  :lol: )

Here's a little thing I kept for my own :

:clap2:  :rofl:

#8 Tyrrell

Tyrrell

    Mike Spence

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:Thüringen / Germany
  • Interests:Screening, Motorsport, Music, Photography
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 19 2010 - 11:12 AM

I was just wondering, if the turning heads of the drivers are ingame or is it an effect, created in photoshop? http://1966gpl.speed...x.php?p=gallery
I never realized that feature so far :unsure:

#9 Remy

Remy

    Retired

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 411 posts
  • Gender:Not Telling
  • Interests:Motorsports, Simracing
  • Sim interest:GPL and P&G

Posted Dec 19 2010 - 01:10 PM

Photoshoped ;)

#10 borcellini

borcellini

    Jo Siffert

  • Members
  • PipPipPip
  • 24 posts
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 09 2011 - 06:53 AM

Hello,
I love 66mode (other mods too), but recently I have faced little problem.
66modes makes my GPL CTD when trying to drive Targa Florio.
All other mods are fine with Targa, all other tracks are fine with 66mod, only 66+targa=ctd for me.
Anyone else with similar issue?
All patched to the latest releases, mods installed 65,66,67,69,gt67, targa with hi-res addon, correct cars fix, hi-res sky and cronotower and calta rock addon too. running on 36fps in all other mods.
(win XP,AMD Athlon II X4 640, 3,01GHz, 3,25GB RAM, Nvidia Quadro FX 380)
Any idea, what might be the problem?
Thank you very much.
b.

#11 MECH

MECH

    Double poly killer

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,108 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here ->
  • Interests:My Girlfriend
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 09 2011 - 07:04 AM

View Postborcellini, on Jan 09 2011 - 06:53 AM, said:

Hello,
I love 66mode (other mods too), but recently I have faced little problem.
66modes makes my GPL CTD when trying to drive Targa Florio.
All other mods are fine with Targa, all other tracks are fine with 66mod, only 66+targa=ctd for me.
Anyone else with similar issue?
All patched to the latest releases, mods installed 65,66,67,69,gt67, targa with hi-res addon, correct cars fix, hi-res sky and cronotower and calta rock addon too. running on 36fps in all other mods.
(win XP,AMD Athlon II X4 640, 3,01GHz, 3,25GB RAM, Nvidia Quadro FX 380)
Any idea, what might be the problem?
Thank you very much.
b.

66mod has a lot of cars and might be too much for your system.
Have you tried running it with a less number of cars?

Cheers,

Martin

GPL utilities 3dostrn,GPLRecord,GPLMixdrivers, GPLCarswitcher and the GPL Comic-book of Monza check my website


#12 borcellini

borcellini

    Jo Siffert

  • Members
  • PipPipPip
  • 24 posts
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 09 2011 - 07:19 AM

Quote

66mod has a lot of cars and might be too much for your system.
Have you tried running it with a less number of cars?

it happens even in training, when there is just one car (mine) - no matter what car I intend to drive.

#13 Bernd Nowak

Bernd Nowak

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,664 posts
  • Gender:Male
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 09 2011 - 07:20 AM

You need this patch: http://srmz.net/inde...?showtopic=3878
And follow the instructions carefully!

#14 borcellini

borcellini

    Jo Siffert

  • Members
  • PipPipPip
  • 24 posts
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 09 2011 - 07:34 AM

View PostBernd Nowak, on Jan 09 2011 - 07:20 AM, said:

You need this patch: http://srmz.net/inde...?showtopic=3878
And follow the instructions carefully!

Thanks! That is it!!! Now it all works.
(I did not know about that patch)
there is only 1.1 version and driv66.ini fix listed. http://gpltd.bcsims.com/?ir=Mods (that was my source of info)
Thank you.
Still learning the ropes with modes and stuff after my GPL rebirth :-)
b.

edited(typo)

Edited by borcellini, Jan 09 2011 - 07:35 AM.


#15 Bobbiepelle

Bobbiepelle

    Mario Andretti

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 10 2011 - 11:52 AM

question: Had to reload all my GPL files on my laptop. Getting ready to reload 66 Mod. Should I load the 1.0 then 2.0 or 1.0, then 1.1, then all fixes, then 2.0?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links