Jump to content


- - - - -

more seasons in GEM


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 MLGathome

MLGathome

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 118 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Interests:Grand Prix Legends
    Computergames
    Formule 1
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 08 2010 - 12:43 AM

Hello, I am racing with GPL for about 6 months now, the 65season.
I thought it was a good idee to make a 65tasman season with tracks from AUS and NZ.
This worked fine and I'm enjoying the races.
However last night I wanted to make a 65UK season with only tracks from the UK.
Making it was no problem, I can see it under the seasons button, but I can't select it in the button next to it.
There are only the 65tasman, 65season and 67season.

Anyone an idee how to fix this.

Kind regards,

Marcel

#2 smogbike

smogbike

    Jack Brabham

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 49 posts

Posted Jan 08 2010 - 12:59 AM

View PostMLGathome, on Jan 8 2010, 07:43 AM, said:

Hello, I am racing with GPL for about 6 months now, the 65season.
I thought it was a good idee to make a 65tasman season with tracks from AUS and NZ.
This worked fine and I'm enjoying the races.
However last night I wanted to make a 65UK season with only tracks from the UK.
Making it was no problem, I can see it under the seasons button, but I can't select it in the button next to it.
There are only the 65tasman, 65season and 67season.

Anyone an idee how to fix this.

Kind regards,

Marcel

Hi Marcel,

I think the Season Folder name needs to be 8 letters and/or numbers ... 65tasman = 8 letters = good ... 65uk = 4 letters = no good ... although I think a Championship (i.e., GP.ini) can (must?) be shorter.

But then, I've been away for a while ... perhaps someone else can confirm/deny?


Yr friend in the aether,
smogbike :)
"Things are more like they are now than they ever have been before."  - D.D.Eisenhower

#3 MLGathome

MLGathome

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 118 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Interests:Grand Prix Legends
    Computergames
    Formule 1
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 08 2010 - 01:46 AM

Hi Smogbike, thx for the fast reply.

I think your right, I will check this weekend. I have to come up with a nice new name then.

Best regards,

Marcel

#4 paul skingley

paul skingley

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 405 posts
  • Gender:Male
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 08 2010 - 08:48 AM

Smoggy is right :)  season names must have 8 characters.

Hey Smoggy good to see you posting. When you gonna finish some of those tracks ?   :rolleyes:


paul

#5 Conti64

Conti64

    Ludovico Scarfiotti

  • Members
  • PipPip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wisconsin
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 08 2010 - 10:45 AM

After creating additional seasons, how do you get rid of them?

#6 jgf

jgf

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 577 posts
  • Location:Columbus, OH
  • Sim interest:GPL and P&G

Posted Jan 08 2010 - 12:31 PM

View PostConti64, on Jan 8 2010, 11:45 AM, said:

After creating additional seasons, how do you get rid of them?


Just delete the file from the ...GPL\seasons directory and it will disappear from GEMs menu.

Edited by jgf, Jan 08 2010 - 12:32 PM.


#7 MLGathome

MLGathome

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 118 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Interests:Grand Prix Legends
    Computergames
    Formule 1
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 11 2010 - 02:29 AM

And that's how I renamed my season files, in the ...GPL\seasons directory.
I called them UKseries (only tracks from the UK) and TMseries (Tasman).

Marcel

#8 Conti64

Conti64

    Ludovico Scarfiotti

  • Members
  • PipPip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wisconsin
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 11 2010 - 08:45 AM

Thanks alot.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links