Jump to content


- - - - -

mods and carsound patch


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jgf

jgf

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 775 posts
  • Gender:Male
  • Location:Columbus, OH
  • Sim interest:GPL and P&G

Posted Jan 04 2010 - 05:25 PM

Having just installed the 66 mod, and the patches for all the mods, I've noticed an oddity.  The patch inspector reports the carsound patch 'not installed' on any of the exes.  I removed all of them, ran GEM+ again, made sure 'patch for carsound' was selected, and got the same results.  Is this correct?  Does the mod patch eliminate the need for the carsound patch?

#2 Lee200

Lee200

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,387 posts
  • Gender:Male
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 04 2010 - 05:56 PM

View Postjgf, on Jan 4 2010, 06:25 PM, said:

Having just installed the 66 mod, and the patches for all the mods, I've noticed an oddity.  The patch inspector reports the carsound patch 'not installed' on any of the exes.  I removed all of them, ran GEM+ again, made sure 'patch for carsound' was selected, and got the same results.  Is this correct?  Does the mod patch eliminate the need for the carsound patch?

Yes.

Lee

#3 jgf

jgf

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 775 posts
  • Gender:Male
  • Location:Columbus, OH
  • Sim interest:GPL and P&G

Posted Jan 04 2010 - 09:34 PM

Thanks.  Given that we are running GPL on hardware and OSs that it was never meant to see, I try to head off any incipient cans of worms before I open them and find myself staring at a reinstall.

BTW, thanks for the updated setup manager.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links