Jump to content


* * * * * 1 votes

Balcarce 1.0


  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#61 Robert Fleurke

Robert Fleurke

    Denny Hulme

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 533 posts
  • Gender:Male
  • Location:Groningen, the Netherlands
  • Interests:Life
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 02 2015 - 10:26 AM

My fastest Balcarce laptime with 67s, 1m31.01s in the Lotus.



#62 ginetto

ginetto

    GPL track editor

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,754 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lombardia, Italia
  • Interests:Mountain
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 21 2015 - 06:49 AM

Starter FIX file has been added in the first post.
It allows the poleman to see the starter dropping the flag.


Extract it into your GPL\tracks\Balcarce directory.

Thanks Pablo for the fix! thumbup:

#63 Saiph

Saiph

    Drives 4 Team BDS

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,819 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aylesbury, UK
  • Interests:Computer gaming (esp. sims, strategy, RPG), real ale, live music, motor sports, boring the NSA/GCHQ to death.
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2015 - 09:25 AM

I recently noticed that the Argentinian flag wasn't showing up next to Balcarce in the "best laps" display in GPL. I had a look in my season file that I was using, and found the line "flag=argflg" in the Balcarce section. I don't seem to have a file "argflg.pbf" in my GPL installation, however I DO have one called "argenflg.pbf". I changed the flag line in the season file to "flag=argenflg" and now my "best laps" list is correct. I hope this might help anybody else who has this problem.

#64 Pablo_Fernandez

Pablo_Fernandez

    GPL Track Maker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • Location:Buenos Aires, Argentina
  • Interests:GPL. Nascar. DTM. MOTO GP
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 26 2015 - 05:16 PM

View PostSaiph, on Dec 24 2015 - 09:25 AM, said:

I recently noticed that the Argentinian flag wasn't showing up next to Balcarce in the "best laps" display in GPL. I had a look in my season file that I was using, and found the line "flag=argflg" in the Balcarce section. I don't seem to have a file "argflg.pbf" in my GPL installation, however I DO have one called "argenflg.pbf". I changed the flag line in the season file to "flag=argenflg" and now my "best laps" list is correct. I hope this might help anybody else who has this problem.

Thanks Keith. I will check it out next week when be at home again.

ATM, please everyone, download the starter fix upgrade that Ginetto posted at the first page of this track. It's important because the poleman couldn't see the flag dropping at the start. Now I change the starter position to the right side of the pits and everyone can see it.

#65 ACHIM KRAFT

ACHIM KRAFT

    Denny Hulme

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 642 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:Grand Prix Legends (some mods only)
    MODS:1965/1969EXTRA/TC-2/1965-Night
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 28 2015 - 09:00 AM

Hi Pablo, hi Ginetto !


Many thanks for this nice track. We will drive it in 2016 season with GPLRACER and the 65-mod. We opening the season with this track at 09.02.2016.

@Ginetto: Thanks for the starter fix. Unlucky if i use the file, the track did not load. If i delete the *.3do from the folder, all running fine again.


Greetings

Achim

P.S.: I change a mip from original track-dl to fit the small error with a black line in the sky (mip-mapping change from 0 to 2). As far i know, the Nicolas-update fix this also with a new and correct setting for the file. If anybody dont use the Nicolas-update, i load up my corrected original-file. DL, unzip and copy it in the Balcarce-folder.

Attached Files



#66 ginetto

ginetto

    GPL track editor

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,754 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lombardia, Italia
  • Interests:Mountain
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 29 2015 - 04:43 AM

Achim :)
There's nothing wrong with latest Pablo updated 3DO.
I tried several times and here is working as it should.

I think you should try to download it again and see if it's OK.

#67 hagapito40

hagapito40

    On the search...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Classic Racing History, Modeling in 3ds Max and of course RACING!
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 29 2015 - 07:23 AM

Gracias Pablo y al resto del equipo! gran pista, top level graphics! :up:
Thanks Pablo and the other guys of the team!

#68 ACHIM KRAFT

ACHIM KRAFT

    Denny Hulme

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 642 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:Grand Prix Legends (some mods only)
    MODS:1965/1969EXTRA/TC-2/1965-Night
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 29 2015 - 08:53 AM

Hi Ginatte !


Thanks for th answer.

Before i post the problem i had, i download the fix and check it again. Same result = track not load. I delete the fix and will stay with the old flagger on the left side. No problem at all. For the upcoming league-race by GPLRACER we use with all tracks selfmade wider online startgrids to clear all problems with "not seen" flagger.


Greetings

Achim

#69 Pablo_Fernandez

Pablo_Fernandez

    GPL Track Maker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • Location:Buenos Aires, Argentina
  • Interests:GPL. Nascar. DTM. MOTO GP
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 10 2016 - 04:24 PM

Hi guys.
Well... leave out the previous starter fix patch.
I tweaked a little bit the start boxes. Now everyone can see the starter

Just extract this file into your main Balcarce directory and replace.

Attached Files






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links