Jump to content


- - - - -

Some Mods Not Loading Correct Setups


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 jgf

jgf

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 785 posts
  • Gender:Male
  • Location:Columbus, OH
  • Sim interest:GPL and P&G

Posted Mar 02 2013 - 11:13 PM

Currently irritated by this with the GT3 Brasil 2008 mod and PrototypeSCC mod for GTR2 and the Classic F1 mod for rfactor - the cars do not load with their respective setups, even though each is set as "favorite".

For example, I save a setup for the Ferrari and set it as favorite; return later and select the BRM, go to the garage and it has the Ferrari setup loaded and as favorite; work up a setup for the BRM and save it, also set as favorite; later I select the Lotus and it loads with the BRM setup. All the setups are saved but whatever car I select in that mod loads with the setup from the last car driven from that mod; the cars are obviously all different, the setups are not interchangeable, so why aren't the setups being properly linked to their respective cars? Since this only occurs with a few mods I can only assume there is something amiss in the specific mod files, but what?

Examining the mod files and car files I can see nothing to differentiate them from mods which work properly in this respect. I have spent several evenings searching the net without finding a single mention of anything remotely resembling this issue. Am I singularly blessed with this anomaly?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links