Jump to content


- - - - -

Unable To Submit Canam Times To Rank


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 dbell84

dbell84

    Dan Gurney For President

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 914 posts
  • Gender:Male
  • Location:20 minutes from Road Atlanta
  • Interests:Whatever
  • Sim interest:GPL

Posted Oct 12 2012 - 08:22 AM

Hi all,

I've always used GPLRA to submit Rank times, but since that doesn't work with the CanAm mod, I tried submitting using the pl71CA.ini file in GPL.  That doesn't bring up my CanAm times, however, it brings up my 67 F2 times.  Looking at some of the other player.ini files, it seems they are not bringing up lap times for the correct mod.  For instance, my placf2.ini file brings up my 67 F1 times.

Anyone have an idea why this happening and what the fix is?  Thank you for any help you can provide.

Dave

#2 dbell84

dbell84

    Dan Gurney For President

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 914 posts
  • Gender:Male
  • Location:20 minutes from Road Atlanta
  • Interests:Whatever
  • Sim interest:GPL

Posted Oct 12 2012 - 12:59 PM

To further clarify what I posted earlier, I don't think this is a problem with Rank, but a problem with my player.ini files in GPL.  When I open the files with notepad, they have the wrong information in the files themselves.

Dave

#3 MECH

MECH

    Double poly killer

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,408 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here ->
  • Interests:My Girlfriend
  • Sim interest:GPL

Posted Oct 12 2012 - 01:03 PM

Do you use a player per mod or just the one?

#4 Bob Simpson

Bob Simpson

    The answer man

  • Moderator
  • 2,245 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ottawa
  • Sim interest:GPL

Posted Oct 12 2012 - 01:39 PM

View Postdbell84, on Oct 12 2012 - 12:59 PM, said:

To further clarify what I posted earlier, I don't think this is a problem with Rank, but a problem with my player.ini files in GPL.  When I open the files with notepad, they have the wrong information in the files themselves.

Dave

Do you realize that every player that you create will have all the mod player ini files in that folder?  You have to make sure that under your CA71 player you select the pl71CA.ini and under the 65 player you select the plac65.ini etc.

#5 dbell84

dbell84

    Dan Gurney For President

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 914 posts
  • Gender:Male
  • Location:20 minutes from Road Atlanta
  • Interests:Whatever
  • Sim interest:GPL

Posted Oct 13 2012 - 07:47 AM

View PostMECH, on Oct 12 2012 - 01:03 PM, said:

Do you use a player per mod or just the one?

I have 2 players, one from my left foot breaking, paddle shifting days and the one I currently use.  I use the same player for all mods.  I'm getting a sense from the question you asked that this may be my issue.

#6 dbell84

dbell84

    Dan Gurney For President

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 914 posts
  • Gender:Male
  • Location:20 minutes from Road Atlanta
  • Interests:Whatever
  • Sim interest:GPL

Posted Oct 13 2012 - 07:50 AM

View PostBob Simpson, on Oct 12 2012 - 01:39 PM, said:

View Postdbell84, on Oct 12 2012 - 12:59 PM, said:

To further clarify what I posted earlier, I don't think this is a problem with Rank, but a problem with my player.ini files in GPL.  When I open the files with notepad, they have the wrong information in the files themselves.

Dave

Do you realize that every player that you create will have all the mod player ini files in that folder?  You have to make sure that under your CA71 player you select the pl71CA.ini and under the 65 player you select the plac65.ini etc.

I don't have a different player for each mod, I use the same player.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links