Jump to content


- - - - -

Clearing Times Off Rank


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Sid

Sid

    An unlapsed lapsed GPLer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 100 posts
  • Gender:Male
  • Location:5 miles from Brooklands
  • Interests:Only the 55 mod will tempt me back onto the track.
    Update: The 55 mod has tempted me back onto the track.
  • Sim interest:GPL

Posted Jun 09 2012 - 04:06 AM

Can anyone tell me how to clear the 65 times on GPLRank, I feel like starting over again. I've cleared the times in-game and uploaded to Rank, but that didn't work.
Cheers
Sid

#2 MLGathome

MLGathome

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 253 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Interests:simracing
  • Sim interest:GPL

Posted Jun 09 2012 - 05:24 AM

Your question is answered in The GPLrank FAQ. On the homepage left top and there you can read all FAQs.
You answer is to go to the Self Service on the homepage on the left under accounts just above login.
Here you can delete uploaded times, You have to do it per track or all your times in one go.

Regards, Marcel

#3 Saiph

Saiph

    Drives 4 Team BDS

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,743 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aylesbury, UK
  • Interests:Computer gaming (esp. sims, strategy, RPG), real ale, live music, motor sports, boring the NSA/GCHQ to death.
  • Sim interest:GPL

Posted Jun 09 2012 - 05:34 AM

Hi Sid,

Unfortunately there is no quick and simple way to remove your '65 laptimes from GPLRank. It is possible, but it will take a little preparation and a careful step-by-step approach. Here's how to do it:

  • Make a list of all the '65 rank tracks (including Charade for v1 and Clermont-Ferrand for v2).
  • Go to the GPLRank website and log in.
  • Look under the "Accounts" section of the left-side menu, and click on "Self Service".
  • For each of the '65 rank tracks, select the track from the drop-down and click "Show laptimes".
  • Go down the list and put a checkmark next to each "(65)" car laptime.
  • Double-check that you've selected the right laptimes to avoid mistakes!  :D
  • Click on the "Wipe the checked times" button.
I've never deleted all my times, so I'm not sure if the history graph will get deleted along with all the laptimes. I'm pretty sure it won't though, so if you want to erase the histories as well, you'll probably need to follow these steps:

  • Go back to the main "Self Service" page if you're not already there.
  • You'll see the "Handicap History" section below.
  • In turn, select the "History" and "Monster History" for both '65 ranks.
  • When the list appears, put a checkmark in all the "Delete" boxes and click the "Apply" button.
Once you've done this for all four history graphs, everything should be cleared, and you should be able to start again from scratch. Hope that helps.

#4 Saiph

Saiph

    Drives 4 Team BDS

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,743 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aylesbury, UK
  • Interests:Computer gaming (esp. sims, strategy, RPG), real ale, live music, motor sports, boring the NSA/GCHQ to death.
  • Sim interest:GPL

Posted Jun 09 2012 - 05:46 AM

View PostMLGathome, on Jun 09 2012 - 05:24 AM, said:

Your question is answered in The GPLrank FAQ. .....
Regards, Marcel
The FAQ is good overall, but it's not very clear about how to delete laptimes, and does not explain how to remove a complete rank, along with its history.

#5 CraigT

CraigT

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 196 posts
  • Gender:Male
  • Location:Michigan
  • Interests:Golf
    Racing

Posted Jun 09 2012 - 05:53 AM

I think I would just create a new account just in case I changed my mind about starting over  LOL

#6 dbell84

dbell84

    Dan Gurney For President

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 914 posts
  • Gender:Male
  • Location:20 minutes from Road Atlanta
  • Interests:Whatever
  • Sim interest:GPL

Posted Jun 09 2012 - 05:55 AM

Follow Saiph's steps as I have done that with all my rank times recently.  I decided I wanted to set rank times to reflect how I drive now, H shifter, right foot brake with heal toe downshifts.  I guess it's my realistic driving style rank versus my old left foot braking, paddle shifting style.  I still have my old (and better) times in GPL in case I want to use them again, though I can't see that I will.

Dave

#7 Sid

Sid

    An unlapsed lapsed GPLer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 100 posts
  • Gender:Male
  • Location:5 miles from Brooklands
  • Interests:Only the 55 mod will tempt me back onto the track.
    Update: The 55 mod has tempted me back onto the track.
  • Sim interest:GPL

Posted Jun 09 2012 - 06:45 AM

Thanks for all the answers fellas
I doubt I could do any worse than the laptimes on there now, so they're all going :)

Regards
Sid

#8 Pete Gaimari

Pete Gaimari

    Jim Clark

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,277 posts
  • Gender:Male
  • Location:Colorado
  • Interests:Racing and Muzzleloader Hunting
  • Sim interest:GPL

Posted Jun 09 2012 - 08:24 PM

I've deleted my times, and then adding them back later. It makes your history graph look kind of weird.

#9 Sid

Sid

    An unlapsed lapsed GPLer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 100 posts
  • Gender:Male
  • Location:5 miles from Brooklands
  • Interests:Only the 55 mod will tempt me back onto the track.
    Update: The 55 mod has tempted me back onto the track.
  • Sim interest:GPL

Posted Jun 10 2012 - 01:42 AM

I followed Saiph's steps and everything worked fine :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links