Jump to content


 Photo

1955 Vintage Mod?

15 Jan 2021

Any chance for a version of 1955 Mod where breaks do not fade?
.
.
.
.
Please.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
Pleeease!


:)

  401 Views · 8 Replies ( Last reply by quico )

 Photo

Al Pease

Yesterday, 05:01 PM

Posted by Guitarzan in Motorsport Chat
So I was always interested with the lesser known drivers of the 67 historical season since the wonderful mod came out for it. I fell down a rabbit hole and as a Canadian, I have been enjoying looking at old Maclean's magazines at archive.org (but not all 3000 of them) Maclean's is Canada's equivalent to Time magazine. Anyway I thought I'd share this article I had found.



Posted Image

  54 Views · 1 Replies ( Last reply by JonnyA )

 Photo

Engine Blow-Ups

15 Jan 2021

On attempting to access the sim, either to practise or race, I'm finding that, regardless of car or circuit, the engine is stuck at full revs, blowing up in seconds before I can even engage gear. I've had this problem occasionally before now and always been able to sort it by shutting down and going back in again. However, that remedy isn't working anymore, much to my frustration. I don't think that this is anything to do with the pedal kit as the same thing happens whether it's connected or not. Has anybody out there got any ideas to help? Thanks.

  194 Views · 5 Replies ( Last reply by Olaf Lehmann )

 Photo

Track Loading Time

14 Jan 2021

Hey guys,

so I recently installed the Comodo Icedragon browser (because Chrome was too resource-demanding in general), and during the install I was also asked whether I want to install Comodo Cloud Antivirus. Thought to myself you know what, Avira is quite resource-damanding as well, so I might as well replace it and give the new antivirus software a try. Then right at the first GPL start I experienced small trouble because Comodo Cloud Antivirus has got a feature that runs .exe files in a specific mode, called "sandbox-mode", and GPL crashed instantly when it's started with that feature. So I deactivated that feature and everything runs fine now, with one exception: Every time I enter a race, the track takes an eternity to load; the bigger the track files, the bigger the time it takes. So I suppose that something slows the file loading/indexing. Now I could just look out for an alternative for my antivirus program, but it would be quite nice to stick with it because it's very light in terms of CPU usage. Does anyone know what might trigger that problem?

Best regards
Lasse

  205 Views · 2 Replies ( Last reply by jgf )

 Photo

Current And Race Setups Reverting To "default"

13 Jan 2021

I have a problem where for some tracks my GPL is no longer remembering the last used values for Race setup and Current setup.  They keep reverting to "Default".  This happens in both "Training" and "Single Race" and starting from GEM+ and directly via the exe.

AFAIK these values are stored in the "setups.def" file in ...\setups\player\track folder.  Deleting this file appears to resolve the problem, as GPL rebuilds it.  So I suspect the file is corrupt.

Never noticed an issue before - any ideas what might have caused this?  What else does "setups.def" contain that i might be losing?

thanks in advance for any feedback

  116 Views · 0 Replies


Latest Donations

  • lalb2001 ( $ 5.00 )
    Jan 13 2021 - 04:20 AM
  • Alekhine ( $ 15.00 )
    Jan 06 2021 - 11:33 AM
  • Joseph P ( $ 50.00 )
    Jan 06 2021 - 11:02 AM
  • burki1963 ( $ 5.00 )
    Jan 03 2021 - 03:34 PM
  • Anonymous ( $ 10.00 )
    Jan 02 2021 - 11:51 AM

Latest Discussions

Online Users

23 members, 173 visitors and 0 anonymous users

alexaleksic, kuratko, Bing, duckbot, Royale, williank1992, Manfred Cubenoggin, Google, Stefan Roess, quico, Alekhine, Nozz, D_J, showtimethemusic, future, tiomanolo, Purojannu, Alan Davies, Marx, salvo rappa, fajanko, ACHIM KRAFT, entdgc, paul skingley, GrandPrixYannick


Portal v1.1.0 by DevFuse | Based on IP.Board Portal by IPS

Sim Racing Links