Jump to content


65Mod Steeringwheel Error Fix


  • Please log in to reply
80 replies to this topic

#76 Bernd Nowak

Bernd Nowak

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,716 posts
  • Gender:Male
  • Sim interest:GPL

Posted Aug 18 2012 - 08:47 AM

While late I must say a big thanks to all solving this!

Should test the new mod with the replays posted here :)

#77 fajanko

fajanko

    Jani Posta

  • GPLLinks Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 859 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Interests:"I am a semi-professional race car driver AND an amateur tattoo artist."
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 02 2015 - 12:53 AM

I experienced it last night on the GPLRACER event at Zandvoort. I saw it on a few other cars too but not on all. I used FULL65 carset and D3Dv2 rasterizer. Once I left the server and rejoined with LITE65 carset it was okay. Never met this before :S

Attached File  3298953.jpg   86.89K   29 downloads

#78 MECH

MECH

    Double poly killer

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,408 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here ->
  • Interests:My Girlfriend
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 02 2015 - 05:47 AM

You didn't put supersofts on?

#79 fajanko

fajanko

    Jani Posta

  • GPLLinks Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 859 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Interests:"I am a semi-professional race car driver AND an amateur tattoo artist."
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 02 2015 - 06:29 AM

View PostMECH, on Dec 02 2015 - 05:47 AM, said:

You didn't put supersofts on?

:D

In fact my car (Honda #10) was okay, the other cars were in trouble.

#80 Stefan Roess

Stefan Roess

    Denny Hulme

  • GPLLinks Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,815 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bavaria, Germany
  • Interests:racing :)
  • Sim interest:GPL and P&G

Posted Dec 03 2015 - 02:24 AM

View PostMECH, on Dec 02 2015 - 05:47 AM, said:

You didn't put supersofts on?

Looks like he pushed really hard. ;)
I have never seen this problem before.
Maybe you can fix it?

Edited by Stefan Roess, Dec 03 2015 - 02:24 AM.


#81 MECH

MECH

    Double poly killer

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,408 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here ->
  • Interests:My Girlfriend
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 03 2015 - 05:45 AM

View PostStefan Roess, on Dec 03 2015 - 02:24 AM, said:

View PostMECH, on Dec 02 2015 - 05:47 AM, said:

You didn't put supersofts on?

Looks like he pushed really hard. ;)
I have never seen this problem before.
Maybe you can fix it?
Not if it's an incident.
It looks like an image loading error.
If the server used light and he didn't (or vice verse) it's the carset that causes it and isn't unexpected.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links