Jump to content


- - - - -

Blank Space When Using Gem+ For Gpl


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Pawgy

Pawgy

    Pawgy

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 248 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kent, Ohio USA
  • Interests:Sim racing, WW2 flying and real Golf
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 06 2018 - 08:31 AM

It is hard to describe this problem. When using GEM+ and hovering the pointer over a track or car the space describing the car or track goes blank. When i click on it it is ok and the proper car or track responds but it is annoying to have to remember what is in the blank space. GEM+ just started doing this. Any help would be much appreciated.

Edited by Pawgy, Apr 06 2018 - 08:32 AM.


#2 Pawgy

Pawgy

    Pawgy

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 248 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kent, Ohio USA
  • Interests:Sim racing, WW2 flying and real Golf
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 06 2018 - 09:38 AM

..

#3 Bob Simpson

Bob Simpson

    The answer man

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,302 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ottawa
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 06 2018 - 10:12 AM

I'm just guessing, but this sounds like it might be a setting for your mouse. Some updates might change the settings. Try putting the mouse settings to default or see if there's a setting to hide what you're hovering over.

Find it in Control Panel > Mouse

#4 Pete Gaimari

Pete Gaimari

    Jim Clark

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,500 posts
  • Gender:Male
  • Location:Colorado
  • Interests:Racing and Muzzleloader Hunting
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 06 2018 - 10:51 AM

That's a new one.

#5 Pawgy

Pawgy

    Pawgy

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 248 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kent, Ohio USA
  • Interests:Sim racing, WW2 flying and real Golf
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 07 2018 - 06:31 AM

When i move the pointer to a box the box goes blank. What ever was listed in the box still works ,I just cannot see it as the box is blank.

#6 Pawgy

Pawgy

    Pawgy

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 248 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kent, Ohio USA
  • Interests:Sim racing, WW2 flying and real Golf
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 07 2018 - 10:29 AM

It is only doing this in GEM +. This is rediculous.  When i click on anything in GEM+ the space goes blank. it still works but I cannot see what is supposed to be in that space.

Attached Files


Edited by Pawgy, Apr 07 2018 - 10:58 AM.


#7 Pawgy

Pawgy

    Pawgy

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 248 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kent, Ohio USA
  • Interests:Sim racing, WW2 flying and real Golf
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 07 2018 - 12:02 PM

Had to do a system restore  to solve the problem. I guess i will never know what it was but everything is back to normal and I did not lose much.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links