Jump to content


 Photo

1955 Vintage Mod?

Today, 01:37 PM

Any chance for a version of 1955 Mod where breaks do not fade?
.
.
.
.
Please.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
Pleeease!


:)

  0 Views · 0 Replies

 Photo

Engine Blow-Ups

Today, 06:32 AM

On attempting to access the sim, either to practise or race, I'm finding that, regardless of car or circuit, the engine is stuck at full revs, blowing up in seconds before I can even engage gear. I've had this problem occasionally before now and always been able to sort it by shutting down and going back in again. However, that remedy isn't working anymore, much to my frustration. I don't think that this is anything to do with the pedal kit as the same thing happens whether it's connected or not. Has anybody out there got any ideas to help? Thanks.

  104 Views · 5 Replies ( Last reply by Olaf Lehmann )

 Photo

Track Loading Time

Yesterday, 01:59 AM

Hey guys,

so I recently installed the Comodo Icedragon browser (because Chrome was too resource-demanding in general), and during the install I was also asked whether I want to install Comodo Cloud Antivirus. Thought to myself you know what, Avira is quite resource-damanding as well, so I might as well replace it and give the new antivirus software a try. Then right at the first GPL start I experienced small trouble because Comodo Cloud Antivirus has got a feature that runs .exe files in a specific mode, called "sandbox-mode", and GPL crashed instantly when it's started with that feature. So I deactivated that feature and everything runs fine now, with one exception: Every time I enter a race, the track takes an eternity to load; the bigger the track files, the bigger the time it takes. So I suppose that something slows the file loading/indexing. Now I could just look out for an alternative for my antivirus program, but it would be quite nice to stick with it because it's very light in terms of CPU usage. Does anyone know what might trigger that problem?

Best regards
Lasse

  157 Views · 2 Replies ( Last reply by jgf )

 Photo

Current And Race Setups Reverting To "default"

13 Jan 2021

I have a problem where for some tracks my GPL is no longer remembering the last used values for Race setup and Current setup.  They keep reverting to "Default".  This happens in both "Training" and "Single Race" and starting from GEM+ and directly via the exe.

AFAIK these values are stored in the "setups.def" file in ...\setups\player\track folder.  Deleting this file appears to resolve the problem, as GPL rebuilds it.  So I suspect the file is corrupt.

Never noticed an issue before - any ideas what might have caused this?  What else does "setups.def" contain that i might be losing?

thanks in advance for any feedback

  75 Views · 0 Replies

 Photo

Sportscar Mod Tracks Not Loading- Help :)

13 Jan 2021

Posted by gringohairpiece in GPL-67 Sportscar EXTRA Mod
Hi,

For information I already have successfully installed the 55,65,66 and 67F2 mods without any issues. For the Sports car mod i decided to start with a separate clean install of GPL using the the GPL installer into Sierra\GPLSCX so within the same Sierra folder as the main GPL install..

I added the install to GEM+ and configured it to pick up the correct player. I then decided to clear out the stuff i didn't want so all the standard tracks that aren't used by the mod, the Cars67 folder and the two 67 related ini files in the seasons folder as it seemed silly keeping them there as I didn't intend to ever use them.

I can successfully start up the Sportscar mod install, either from Gem+ or from a shortcut to the relevant exe file. Every displays as should and all the menus on the left are working fine. However, when I click the green flag button to either go into training, single race or world championship the button shows that it has been pressed but nothing happens. I have now back all the stuff that I had removed including original tracks, carrs etc and it still hasn't worked. Even tried applying the 4gb patch but again nada.
What am I missing, any thoughts on what is wrong and how to fix it?

cheers

Gringo

  100 Views · 2 Replies ( Last reply by gringohairpiece )


Latest Donations

  • lalb2001 ( $ 5.00 )
    Jan 13 2021 - 04:20 AM
  • Alekhine ( $ 15.00 )
    Jan 06 2021 - 11:33 AM
  • Joseph P ( $ 50.00 )
    Jan 06 2021 - 11:02 AM
  • burki1963 ( $ 5.00 )
    Jan 03 2021 - 03:34 PM
  • Anonymous ( $ 10.00 )
    Jan 02 2021 - 11:51 AM

Latest Discussions

Online Users

28 members, 165 visitors and 1 anonymous users

duckbot, Oscar, Lalethor, paul skingley, Pete Richardson, Google, TomJ, Arturo Pereira, Mr.Lugovoy, Bing, D_J, jnkma@web.de, JzAr8, foolinjection, Stefan Roess, Keni Blood, rcb, GrandPrixYannick , Lee200, JCarvalho, snebka, fajanko, Balnaszorp, Hermano, KARTM, Cookie, leon_90, Raoni, racer5, Michkov


Portal v1.1.0 by DevFuse | Based on IP.Board Portal by IPS

Sim Racing Links