Jump to content


- - - - -

new PnG series...Vintage Freaks...Thursday nights 11pm EST


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 ummagumma

ummagumma

    John Surtees

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 38 posts
  • Sim interest:GPL and P&G

Posted May 19 2010 - 10:32 PM

I tried to start a new thread statin gthe races are WEDNESDAY NIGHTS but the forum software keeps sending me to the homepage when I try to make a new topic here?

anyway, tonights race results:


http://www.vf.hostzi...k99_may18_2010/


everyone ended up driving 289 cobras, was a fun & grueling race...podium finshers:


1. ummagumma
2. dragon
3. bkhgt

welcome to atariboi, first race :thumbup:


anyone else in the north american time zone, come out next week!!

the track will be VLM Mid-Ohio



track link:

http://forum.emacber...hp?f=184&t=6333

#17 Burnsy865

Burnsy865

    Denny Hulme

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,835 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brisbane, Australia
  • Sim interest:GPL and P&G

Posted May 20 2010 - 02:34 AM

View Postummagumma, on May 19 2010 - 10:32 PM, said:

I tried to start a new thread statin gthe races are WEDNESDAY NIGHTS but the forum software keeps sending me to the homepage when I try to make a new topic here?
You need to go into a thread like you are now, and click on start new topic "scroll down and you will see it"
for some reason it only works when you are inside a thread, it has been like that since the last update. Bill and Keith are aware of it but I'm sure there are more important issues so I guess it will get sorted eventually.  :thumbup:

Edited by Burnsy865, May 20 2010 - 02:35 AM.


#18 ummagumma

ummagumma

    John Surtees

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 38 posts
  • Sim interest:GPL and P&G

Posted May 20 2010 - 01:26 PM

View PostBurnsy865, on May 20 2010 - 02:34 AM, said:

View Postummagumma, on May 19 2010 - 10:32 PM, said:

I tried to start a new thread statin gthe races are WEDNESDAY NIGHTS but the forum software keeps sending me to the homepage when I try to make a new topic here?
You need to go into a thread like you are now, and click on start new topic "scroll down and you will see it"
for some reason it only works when you are inside a thread, it has been like that since the last update. Bill and Keith are aware of it but I'm sure there are more important issues so I guess it will get sorted eventually.  :thumbup:

ah, I see it...thx for the help!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links