Jump to content


- - - - -

Gpl Does Not Designate Car Number On Server


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Keyser Zose

Keyser Zose

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Interests:GPL
  • Sim interest:GPL

Posted Sep 18 2019 - 04:18 AM

We have a server running on VROC and for some reason everybody who logs on are given #0 and in the replay window the cars on track dont show any number at all. We have had this for two races now and I have no idea why. The track in question now is Balcarce72 , dont know if this might be something missing in the track folder or a general gpl issue.

Any ideas would be appreciated.

#2 Cookie

Cookie

    Chris Amon Fan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,037 posts
  • Gender:Male
  • Location:SW Germany near Hockenheim
  • Interests:Historic Motorsport, F1, MotoGP
  • Sim interest:GPL

Posted Sep 18 2019 - 07:05 AM

Look if you have a working drvc67.ini on the server ;)

#3 Keyser Zose

Keyser Zose

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Interests:GPL
  • Sim interest:GPL

Posted Sep 18 2019 - 07:38 AM

Ah.. thanx Axel , will do for sure.

#4 Keyser Zose

Keyser Zose

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Interests:GPL
  • Sim interest:GPL

Posted Sep 22 2019 - 04:23 AM

Problem solved. Thanks again Axel. :thankyou:




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links