Jump to content


* * * * * 7 votes

Spa67 Now Released


  • Please log in to reply
532 replies to this topic

#41 twinpotter

twinpotter

    Richard "Dick"Seaman

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,734 posts
  • Gender:Male
  • Location:leeds,England
  • Interests:Motor Racing
    Motorbikes
    computer gaming-
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 11:54 AM

Thanks Gliebzeit for the info.
So I will have to reinstall the track and tick the championship box
Before fresh install do I adjust in Gem and put the old spa track back in the ini 's then delete the new  spa track in gpl before re-install.

Thanks TP

Edited by twinpotter, Dec 24 2014 - 11:55 AM.


#42 davef

davef

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,069 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Auto Racing
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 11:55 AM

Warm wishes to Ginetto & Silence ! :yinyang:

#43 Arno

Arno

    Cevert 73

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 590 posts
  • Gender:Male
  • Location:FRANCE
  • Interests:GPL of course and GoKart
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 11:56 AM

Thanks to all the team for this great track :up:

And merry Christmas to all   :Santa1:

#44 gringocordoba

gringocordoba

    Denny Hulme

  • GPLLinks Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 67 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Grand Prix Legends
  • Sim interest:I am here to spam and wish to be deleted after registering

Posted Dec 24 2014 - 11:58 AM

Gracias amigos gpleros!!!!!!

#45 Pete Gaimari

Pete Gaimari

    Jim Clark

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,756 posts
  • Gender:Male
  • Location:Colorado
  • Interests:Racing and Muzzleloader Hunting
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 12:00 PM

Just move the old Spa in the left list of tracks. Then move Spa67 to where the old Spa was. make sure you put it in the right slot, or it will come up in the wrong order for the Championship. It should be in the 4th slot.

#46 rtc552

rtc552

    Denny Hulme

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 99 posts
  • Gender:Male
  • Location:Connecticut USA
  • Interests:sim racing, firearms, motorsports, reading.
  • Sim interest:I am here to spam and wish to be deleted after registering

Posted Dec 24 2014 - 12:04 PM

Thank You :wubit:

#47 twinpotter

twinpotter

    Richard "Dick"Seaman

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,734 posts
  • Gender:Male
  • Location:leeds,England
  • Interests:Motor Racing
    Motorbikes
    computer gaming-
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 12:33 PM

Cheers Pete.
After first install of new Spa did exactly what you said Pete,but it states in list track not installed. So was thinking of deleting track in gpl and in Gem and installing and ticking championship box as Gliebzeit said.

TP

Edited by twinpotter, Dec 24 2014 - 12:34 PM.


#48 Nokiabrier

Nokiabrier

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 109 posts
  • Gender:Male
  • Location:Saint-Jean-sur-Richelieu, Qc, Canada
  • Interests:GPL, Curling
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 12:36 PM

Well, I can't run it, even with lite 3dos and low res textures :( Does anyone think it would run if the dat file contained all lite files ? Argh, this is so frustrating :(

#49 svenvangent

svenvangent

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,001 posts
  • Gender:Male
  • Interests:GPl natuurlijk .... what else !
    And Projectcars perhaps !
  • Sim interest:I have no preference

Posted Dec 24 2014 - 12:45 PM

Big thanks bravo and well donne :hat-tip:

#50 mcmirande

mcmirande

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,047 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tucumán, Argentina
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 12:46 PM

Thanks!! Just saw the included replay and looks incredible!

#51 gliebzeit

gliebzeit

    Targa Fan

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,492 posts
  • Gender:Male
  • Location:Florida - USA
  • Interests:Old guy stuff...
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 12:49 PM

Nokiabrier, the loose 'lite 3do files' and 'lo-res texture files' are used 'instead' of the files within the 'dat'... when those loose files are placed within the spa67 folder.

#52 minoschdog

minoschdog

    Jackie Ickx

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Interests:GPL
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 12:49 PM

Great gift for the holy night! :cool4: :hug: :applause:

#53 Nokiabrier

Nokiabrier

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 109 posts
  • Gender:Male
  • Location:Saint-Jean-sur-Richelieu, Qc, Canada
  • Interests:GPL, Curling
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 12:53 PM

View Postgliebzeit, on Dec 24 2014 - 12:49 PM, said:

Nokiabrier, the loose 'lite 3do files' and 'lo-res texture files' are used 'instead' of the files within the 'dat'... when those loose files are placed within the spa67 folder.
That's what I mean, I can't get on track with the copied files. I can reach setup menu, pit control panel, but when I click the green flag, game crashes. Is it lighter for the game to load, let's say, 650 Mb instead of 900 ?

#54 chevrolet

chevrolet

    Bob Anderson

  • Members
  • PipPip
  • 15 posts
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 01:06 PM

Thank's  but a mistake with my download : " Could not initialize the replay system"
can you help me ?

#55 mcmirande

mcmirande

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,047 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tucumán, Argentina
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 01:07 PM

Are you sure you're using V2 rasterisers and that have the GPL patched for long tracks?

#56 davef

davef

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,069 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Auto Racing
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 01:07 PM

Nokiabrier,

Did you try it in Training Mode or are you trying to load the ai for a race?

#57 davef

davef

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,069 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Auto Racing
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 01:09 PM

View Postchevrolet, on Dec 24 2014 - 01:06 PM, said:

Thank's  but a mistake with my download : " Could not initialize the replay system"
can you help me ?

From the download page at GPLWorld :

If you get the error "Could not initialize replay system" or have FPS problems, use the standard textures (not the hires update). If you still have problems, use the lowres texture pack and/or the LITE 3DOs.

#58 Nokiabrier

Nokiabrier

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 109 posts
  • Gender:Male
  • Location:Saint-Jean-sur-Richelieu, Qc, Canada
  • Interests:GPL, Curling
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 01:16 PM

View Postdavef, on Dec 24 2014 - 01:07 PM, said:

Nokiabrier,

Did you try it in Training Mode or are you trying to load the ai for a race?
Training only

#59 Reco21

Reco21

    Pablo Sosa

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 99 posts
  • Gender:Male
  • Location:Argentina
  • Interests:Grand Prix Legends
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 01:17 PM

Thank you so much!!!!!!! :bowdown2: :bowdown2: :bowdown2: :drive1: :drive1: :drive1:  Merry Christmas!!!!

#60 twinpotter

twinpotter

    Richard "Dick"Seaman

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,734 posts
  • Gender:Male
  • Location:leeds,England
  • Interests:Motor Racing
    Motorbikes
    computer gaming-
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 24 2014 - 01:21 PM

+1 yes try the different rasterizes,make sure gpl is patched and look at the description for light add ons in the download link.
Hope it helps and you get it running.

TP




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links