Jump to content


- - - - -

Legends Of Gpl Mod


  • Please log in to reply
104 replies to this topic

#91 Pete Gaimari

Pete Gaimari

    Jim Clark

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Colorado
  • Interests:Racing and Muzzleloader Hunting
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 16 2018 - 11:34 AM

Interesting mod Lee. I don't understand why the Lotus 49 is always at the back of the pack? The original graphics are ugly but the car was still fast.

#92 Lee200

Lee200

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,452 posts
  • Gender:Male
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 16 2018 - 03:09 PM

Pete, the Lotus 49 is listed last in the driver.ini file so if you skip qualification, it will be at the back.

If you do a full qualification or fast foward through one, the Lotus 49 will qualify near the Braby 24 cars.

#93 Pete Gaimari

Pete Gaimari

    Jim Clark

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Colorado
  • Interests:Racing and Muzzleloader Hunting
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 16 2018 - 03:53 PM

Ok. :)

#94 miner2049er

miner2049er

    Chris Irwin

  • Members
  • PipPip
  • 9 posts
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 18 2018 - 05:37 PM

I applied the fix for the clutch and it worked but I have another problem.

I cannot start a Single Player Race, it just puts me in training mode with no AI cars or practise/race sessions.

#95 webfoot

webfoot

    Denny Hulme

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 154 posts
  • Gender:Male
  • Location:Birmingham England
  • Interests:.
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 19 2018 - 02:12 AM

Have you got a 60fps option turned on?

This happens to me with certain combinations of mod and 60fps option. Not currently in front of my PC so cant double check which ones.  If I try single race or world championship mode the game just goes into Training instead.

I think 60fps AI v1 is the safest but try std 36fps first.

#96 miner2049er

miner2049er

    Chris Irwin

  • Members
  • PipPip
  • 9 posts
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 20 2018 - 04:23 PM

OK I tried 36fps and it works.
I tried 60fpsv1 and it doesn't work.
I tried 60fpsv2 and I can't click the green button.
I tried 60fpsv2newmod and it works.

Can I join a race where the server is running v1?

Edited by miner2049er, Apr 20 2018 - 04:27 PM.


#97 Michkov

Michkov

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 830 posts
  • Gender:Male
  • Location:Graz
  • Sim interest:I am here to spam and wish to be deleted after registering

Posted Apr 21 2018 - 02:24 PM

No you cant. But each mod can only use one of the 60fps patch versions. So there shouldn't even be LoGPL servers running 60v1, just 36fps or 60fps

#98 mcmirande

mcmirande

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 755 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tucumán, Argentina
  • Sim interest:GPL

Posted Apr 21 2018 - 04:42 PM

Thanks!!

Edited by mcmirande, Yesterday, 11:10 AM.


#99 Cookie

Cookie

    Chris Amon Fan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 771 posts
  • Gender:Male
  • Location:SW Germany near Hockenheim
  • Interests:Historic Motorsport, F1, MotoGP
  • Sim interest:GPL

Posted Yesterday, 11:37 AM

For this mod use 60fpsV2newmod online, so no 36fps client can join! Tested!

It works fine here when I race 60fpsaiV1 with AI offline.

#100 mcmirande

mcmirande

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 755 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tucumán, Argentina
  • Sim interest:GPL

Posted Yesterday, 12:57 PM

Axel, I read in the post that this mod worked fine online and was recognized by igor... but still it's not clear for me why, hehe.

How would be the difference with the 67x?

Cheers. Marcos

#101 Cookie

Cookie

    Chris Amon Fan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 771 posts
  • Gender:Male
  • Location:SW Germany near Hockenheim
  • Interests:Historic Motorsport, F1, MotoGP
  • Sim interest:GPL

Posted Yesterday, 01:28 PM

Marcos a mod has to be made and equipped with online cars and afaik the 67X is definatly not made for online racing.

#102 mcmirande

mcmirande

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 755 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tucumán, Argentina
  • Sim interest:GPL

Posted Yesterday, 01:45 PM

Yes... but the 67x do works online. The only problem is that iGOR doesn't recognize it...

There's also the problem of the car numbers but that's something that I already know how to solve.

#103 ginetto

ginetto

    GPL track editor

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,724 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lombardia, Italia
  • Interests:Mountain
  • Sim interest:GPL

Posted Yesterday, 03:21 PM

67x has several different physics sets; that's why is not made for online.
I  think it was agreed that eventually only the last one ( #7) would be used for it.

#104 mcmirande

mcmirande

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 755 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tucumán, Argentina
  • Sim interest:GPL

Posted Yesterday, 03:40 PM

Yes, Ginetto. In Mybroga we already raced two seasons with the 7th carset. But it was rather messy given that drivers had to enter the server by ip or through vroc, which lacks a mods check.

I would like to do an "online version" of the mod but until now I don't even know if this is possible...

Edited by mcmirande, Yesterday, 03:42 PM.


#105 miner2049er

miner2049er

    Chris Irwin

  • Members
  • PipPip
  • 9 posts
  • Sim interest:GPL

Posted Today, 08:45 AM

View PostMichkov, on Apr 21 2018 - 02:24 PM, said:

No you cant. But each mod can only use one of the 60fps patch versions. So there shouldn't even be LoGPL servers running 60v1, just 36fps or 60fps

Great. Thanks




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links