Jump to content


- - - - -

Replay Screen Doesnt Show Details


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 oldchap

oldchap

    Geoffers

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Cycling, antiques, model making
  • Sim interest:GPL

Posted Jun 13 2017 - 09:50 AM

Ive had to fully reinstall GPL but when I try to record a lap to store for future reference and press the 'button' on the far right with the squares on it, the data fields at the top of the screen, 'Fastest Lap' 'Last Lap' 'Speed' etc only contain a row of symbols.
How can I get to appropriate data to display?
Geoff

#2 John Woods

John Woods

    Be Somebody

  • GPLLinks Team
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,176 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Too Much Fun
  • Sim interest:GPL

Posted Jun 13 2017 - 10:20 AM

Did you use the 1.08 installer?

#3 oldchap

oldchap

    Geoffers

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Cycling, antiques, model making
  • Sim interest:GPL

Posted Jun 13 2017 - 10:34 AM

Yes the 1.08

#4 Bob Simpson

Bob Simpson

    The answer man

  • Moderator
  • 2,243 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ottawa
  • Sim interest:GPL

Posted Jun 13 2017 - 12:47 PM

Can you post a screenshot?

Use FRAPS

http://www.fraps.com/

#5 GrandPrixYannick

GrandPrixYannick

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 759 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Interests:Check out my channel for some nice GPL content :)
  • Sim interest:GPL

Posted Jun 17 2017 - 06:37 AM

I have that sometimes when the No Letterbox v4 patch is enabled. Perhaps it is because of that?

Other than that, I never had it.

#6 oldchap

oldchap

    Geoffers

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Cycling, antiques, model making
  • Sim interest:GPL

Posted Jul 15 2017 - 11:27 AM

View PostGrandPrixYannick, on Jun 17 2017 - 06:37 AM, said:

I have that sometimes when the No Letterbox v4 patch is enabled. Perhaps it is because of that?

Other than that, I never had it.

Sorry about delay in replying but personal issues kept me otherwise engaged!

You were on the right track as I found I had No Letterbox v4 AND v3 enabled ! Unticked v3 leaving v4 only and problem resolved.
Thanks for your help!!!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links