Jump to content


- - - - -

64 Track Limit


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 simmer

simmer

    simmer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 262 posts
  • Gender:Male
  • Location:Englewood, Florida
  • Interests:sim racing photography
  • Sim interest:GPL

Posted Aug 25 2018 - 08:30 AM

I am unable to un-check the 64 track limit in GEM. when I uncheck the box and exit it still says I have reached the 64 track limit. How do I fix this?

#2 Cookie

Cookie

    Chris Amon Fan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 910 posts
  • Gender:Male
  • Location:SW Germany near Hockenheim
  • Interests:Historic Motorsport, F1, MotoGP
  • Sim interest:GPL

Posted Aug 25 2018 - 09:25 AM

This feature does not work...

I accepted to live with the max 64 tracks in one season.ini :D

#3 Marx

Marx

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 84 posts
  • Gender:Male
  • Location:Abidjan, Côte d'Ivoire
  • Interests:Grand Prix Legends, Power & Glory Mod V3.2 for GTR2, Nascar Racing 2003, Assetto Corsa, Euro Truck Simulator 2
  • Sim interest:other

Posted Aug 25 2018 - 09:55 AM

Strange. I have an ALSEASON.INI with 253 tracks. The feature does work for me.

#4 Lalethor

Lalethor

    Denny Hulme

  • Supporter
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 295 posts
  • Gender:Male
  • Location:Verona Italy
  • Sim interest:GPL and P&G

Posted Aug 25 2018 - 09:59 AM

View PostCookie, on Aug 25 2018 - 09:25 AM, said:

This feature does not work...

I accepted to live with the max 64 tracks in one season.ini :D

Me too, after many times of useless blasphemies   :D
So I have more than one Season.ini ready to load in GEM, one for firsts 64 tracks, another one for other 64 tracks etc.. in alphabetical order
And other season.ini for various champs/years

Edited by Lalethor, Aug 25 2018 - 09:59 AM.


#5 ginetto

ginetto

    GPL track editor

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,911 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lombardia, Italia
  • Interests:Mountain
  • Sim interest:GPL

Posted Aug 25 2018 - 12:53 PM

You un-check the 64 track limit in GEM and while in there add all the tracks you want.
Do not exit the window until you are done with your modification.
Once you've added your 200 tracks click OK and you have 200 tracks in a single season.ini. :)

#6 simmer

simmer

    simmer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 262 posts
  • Gender:Male
  • Location:Englewood, Florida
  • Interests:sim racing photography
  • Sim interest:GPL

Posted Aug 27 2018 - 07:20 AM

Doesn't work for me ginetto. It used to a few years ago, but with my current installation it doesn't.

#7 ginetto

ginetto

    GPL track editor

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,911 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lombardia, Italia
  • Interests:Mountain
  • Sim interest:GPL

Posted Aug 27 2018 - 10:35 AM

Are you using Win 10?

#8 simmer

simmer

    simmer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 262 posts
  • Gender:Male
  • Location:Englewood, Florida
  • Interests:sim racing photography
  • Sim interest:GPL

Posted Aug 28 2018 - 01:01 PM

Yes I am

#9 Evil Fuzzy

Evil Fuzzy

    Chris Irwin

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Interests:simracing, slot cars
  • Sim interest:GPL

Posted Dec 27 2018 - 03:35 PM

I have exactly the same problem as Simmer since I moved my GPL install to my new laptop (with latest build of Win 10).
I was able to add new tracks manually though. A bit more hassle than the installer, but at least they work :)

#10 bingo

bingo

    Denny Hulme

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Interests:GPL, Touring cars, Music
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 16 2019 - 05:53 PM

I'm trying to get around this as well. I just migrated my 67SEASON.ini to ALLSEASON.ini, but it will not show up in GEM's list of seasons.

It is in the seasons menu, but it isn't in the dropdown so I cannot access it. What am I doing wrong here? Does the season name have to start with a mod abbreviation in order to show up?

Edited by bingo, Jan 16 2019 - 05:55 PM.


#11 ginetto

ginetto

    GPL track editor

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,911 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lombardia, Italia
  • Interests:Mountain
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 16 2019 - 07:49 PM

Need to be 8 letters max I guess; ALLSEASON.ini is 9 letters :rolleyes:

#12 Cookie

Cookie

    Chris Amon Fan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 910 posts
  • Gender:Male
  • Location:SW Germany near Hockenheim
  • Interests:Historic Motorsport, F1, MotoGP
  • Sim interest:GPL

Posted Jan 17 2019 - 05:22 AM

It needs to be exactly 8 letters!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sim Racing Links